Este sigur să utilizați MONISTAT dacă nu aveți o infecție cu drojdie?

Este sigur să utilizați MONISTAT dacă nu aveți o infecție cu drojdie?

Imprimarea mică de pe spatele cutiei produsului principal, Monistat 3, avertizează: „Nu utilizați dacă nu ați avut niciodată o infecție vaginală cu drojdie diagnosticată de un medic.

Ce se întâmplă dacă luați medicamente pentru infecția cu drojdie fără a avea unul?

Dacă nu aveți cu adevărat o infecție cu drojdie, antifungicele nu vă vor ajuta să vă îmbunătățiți. De fapt, ele pot prelungi problema reală, deoarece, în timp ce vei crede că o tratezi, cauza reală va continua să se dezvolte. Există mai multe motive pentru care ați putea avea simptome care sunt ca o infecție cu drojdie

Puteți utiliza MONISTAT dacă nu sunteți sigur?

Uneori nu există simptome evidente, așa că este important să știi care este starea normală de sănătate a corpului tău. Cu o infecție cu drojdie, de obicei nu există miros. Dacă nu sunteți sigur dacă aveți o infecție, puteți utiliza MONISTAT® Symptom Checker pentru a vă ajuta să vă ghidați.

Când nu ar trebui să utilizați MONISTAT?

Nu utilizați produsele MONISTAT® pentru 1, 3 sau 7 zile pentru mâncărimi vaginale externe (vulvare) din alte cauze decât o infecție cu drojdie.

MONISTAT tratează doar infecțiile cu drojdie?

Siguranță. Monistat este considerat un medicament OTC sigur. Este recomandat doar pentru tratarea infecțiilor cu drojdie și nu va trata alte afecțiuni cu simptome similare. Doar opțiunea de tratament de 7 zile este recomandată de CDC pentru tratarea infecțiilor cu drojdie la gravide.

Ce se întâmplă dacă iau MONISTAT și nu am o infecție cu drojdie?

Dacă nu aveți cu adevărat o infecție cu drojdie, antifungicele nu vă vor ajuta să vă îmbunătățiți. De fapt, ele pot prelungi problema reală, deoarece, în timp ce vei crede că o tratezi, cauza reală va continua să se dezvolte.

Cine nu ar trebui să utilizeze MONISTAT?

Dacă aveți oricare dintre următoarele probleme de sănătate, consultați-vă medicul sau farmacistul înainte de a utiliza acest medicament: diabet, probleme ale sistemului imunitar (cum ar fi HIV-SIDA), infecții vaginale frecvente cu drojdie (mai mult de 3 la 6 luni sau 4 la 1 an) .

Ce nu ar trebui să faci cu MONISTAT?

Câteva lucruri de făcut și ce nu trebuie făcute atunci când utilizați produsele MONISTAT®:
  1. Nu utilizați tampoane, dușuri, spermicide sau alte produse vaginale.
  2. Nu vă bazați pe prezervative sau diafragme pentru contracepție și prevenirea bolilor, deoarece acestea pot fi deteriorate și nu pot preveni sarcina sau bolile cu transmitere sexuală (ITS).

Poate MONISTAT să provoace probleme?

Este puțin probabilă o reacție alergică foarte gravă la acest medicament, dar solicitați imediat asistență medicală dacă apare. Simptomele unei reacții alergice grave pot include: erupție cutanată, mâncărime/umflare (în special ale feței/limbii/gâtului), amețeli severe, dificultăți de respirație.